Els 23KM van completar el podi amb Sylvia Roters i Laura Ruíz, i amb Rubén Bobillo i Joan Florit, mentre que Mari Allès i Manuel Domínguez van ser els més ràpids en els 13KM.

La nit menorquina té nous reis. La ciutadellenca Clara Coll i l’italià Davide Bonato van ser els més ràpids a la Trail dels Fars Nocturna i els seus 23KM entre el far de Favàritx i la base de Sant Isidro. Un esdeveniment que compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i que va estar marcat per la humitat i la calor que va complicar encara més el repte. La ciutallenca Mari Allès i el jove Manuel Domínguez van ser els amos dels 13KM.

Els 23KM van començar molt ràpids tot i que la temperatura i la humitat van penalitzar diversos participants, amb alguns abandonaments inclosos, mentre el grup de cap anava ampliant avantatge. L’italià Bonato va sorprendre propis i estranys prenent la iniciativa des del principi i arribant a meta amb un temps de 1:41:25. En la lluita per la plata, Rubén Bobillo va atacar Joan Florit i Miquel Torres després d’Es Grau, i en les pujades de la zona de Camí de Cavalls va assegurar la segona plaça (1:42:52), deixant a l’alaiorense tercer (1:43:01).

En dones, gran exhibició de Clara Coll, amb pèrdua inclosa i creuant la meta amb un temps de 2:06:57, amb àmplia avantatge sobre Sylvia Roters, qui per moments va portar la iniciativa a la cursa (2:15:02). Laura Ruiz va completar el podi amb 2:17:38.

En la distància de 13KM, la sortida va ser a Es Grau, sense gairebé gens de vent, i amb la nit ben entrada. Després d’una primera volta pel poblat, el jove Manuel Domínguez no va donar opcions als seus rivals imposant-se amb un temps de 56:36. Tres minuts després va arribar Migue Huguet, mentre que Guillem Bagur va aconseguir el bronze amb 1:01:54.

En les dones, domini total de l’experimentada Mari Allès, guanyadora amb un crono de 1:08:05, seguida de l’alemanya Fanny Soekeland (1:10:58) i de María Fiol amb 1:12:55.

Després de la cursa, les autoritats van prendre el protagonisme amb l’entrega de trofeus. L’acte va comptar amb la presència de les conselleres Nuri Torrent i Maria Antonia Taltavull, els regidors de l’ajuntament de Maó, José Manuel García i Làzaro Alcaide, i el capità cap de la Base de Sant Isidro, David Celdrán.